Qui som

membres colectiu còpia 2

quesito còpiaEl Grup Motor està actualment format per:

Alba Monfort. Llicenciatura en Sociologia. Educació social (Universitat de València. Primer curs). Consell Comarcal del Pallars Sobirà: Projecte de participació ciutadana.Cooperativa ETCS: Tècnica d’intervenció social i participació ciutadana.  Del 2008 al 2011.Consorci del Moianès: Tècnica àrea de desenvolupament local, tècnica de l’àrea de dinamització comunitària i participació ciutadana. Tècnica de desenvolupament comunitari al Barri de la Balconada. Manresa.

Alex Dufour. Llicenciatura en Sociologia i Economia. Màster “Economia Social i Solidària”, Tesina : “La participació dels habitants en els barris d’habitatge social : entre discurs i realitat. El cas del desenvolupament d’horts comunitaris”. Màster “Urbanisme i territoris”,  especialitat “Medi ambient, paisatge i territori”. Tesina: “Cap a una gestió dels espais verds més atempta a les pràctiques i als usos”. Seminari de Participació Ciutadana, Fundació Jaume Bofill.

Anna Lite. Màster en Intervencions Socials i Educatives. Ha treballat en els àmbits de la formació d’adults, la inserció sociolaboral i el desenvolupament local i comunitari. Des del 2013 és treballadora comunitària al PDC de la Barceloneta. Està vinculada al teixit associatiu i a la xarxa d’economia solidària de Barcelona.

Carolina Blàvia. Diplomada en Treball Social i Llicenciada en Antropologia Social i Cultural. Treballadora Social: Projecte d’elaboració d’un estudi social a l’Urgell, Pla d’Urgell, Noguera i Segrià. Coordinadora tècnica Creu Roja a la Noguera. Gestió del PDC de la Noguera en conveni amb el Consell Comarcal de la Noguera fins al desembre del 2013. Professora de l’àmbit social a la Fundació Verge Blanca de Lleida.

Elena Masanas. Diplomatura de Magisteri Educació Infantil. Postgrau de la Intervenció en el Món dels Joves, les polítiques de Joventut. Màster de Polítiques Socials i Mediació Comunitària. Cursant Postgrau de Lideratge i Desenvolupament Comunitari. Tècnica del Pla de Desenvolupament Comunitari d’Olot, conjuntament amb el tècnic del pla de ciutadania i immigració. En el marc d’aquests plans treballem amb l’objectiu d’aconseguir un equip de treball i un marc conceptual per treballar els eixos de la inclusió i la cohesió social des d’una perspectiva comunitària. Responsable de l’Àrea d’Atenció a la Comunitat del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. Equip de persones encarregades de portar a terme el Pla per a la Inclusió i la Cohesió Social d’Olot.

Esther García. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració. Postgrau de Participació Ciutadana i Desenvolupament Sostenible i postgrau de Mediació Comunitària. Tècnica comunitària al Pla Comunitari de Badia del Vallès. Àmbit participatiu amb l’encàrrec de dinamitzar i coordinar els consells territorials de participació en el marc del Pla Estratègic d’Usos i Gestió dels Temps de la Generalitat de Catalunya. Tècnica comunitària al Pla Comunitari de Poble-sec i col·labora com a formadora en diversos cursos sobre intervenció comunitària

Guiomar Vargas. Llicenciada en Filosofia. Màster en Ciències Polítiques i Socials. Postgrau de Participació i Desenvolupament Sostenible. Estudis d’investigació sobre moviments socials i participació a l’IGOP. Tècnica al Pla de Desenvolupament Comunitari de Vilassar de Mar i Mataró. Tècnica de joventut a l’àmbit de foment de la participació a la Agencia Catalana de la Joventut, dinamitzant processos de participació amb joves, i oferint assessorament i formació a tècnics i dinamitzadors. Tècnica de participació Pla de Desenvolupament Comunitari al barri del Remei de Vic. Docent al Grau d’Educació Social.

Khristian Giménez. Llicenciat en Psicologia i Diplomat en Treball Social. Referent tècnic del Centre Sociocultural Espai 210 (Sagrada Família – Barcelona). Durant 6 anys, treballador comunitari al PDC la Florida (L’H) i al PDC Fontsanta-Fatjó (Cornellà). Participació política i promoció d’alternatives socials, econòmiques i culturals, des del Col·lectiu Akelharre de L’Hospitalet de Ll.

Laura Viñolas. Partint d’una formació en Geografia, Història i Antropologia (Llicenciada en Filosofia i Lletres), és una persona de trajectòria professional molt variada: traductora i ajustadora de doblatge, guionista, i a continuació va treballar diversos anys en projectes de solidaritat i de cooperació internacional.Des de 2001 ha treballat en diversos plans de desenvolupament comunitari: Trinitat Nova (Barcelona), Rocafonda i El Palau (Mataró) i Poblenou (Barcelona), on continua en l’actualitat.

Marc Balañach. Llicenciat en Psicologia. Postgrau de Participació Social i Desenvolupament Sostenible. Habilitat com Educador Social. Mediador Comunitari dins del projecte d’EIPI – Equip d’Intervenció Immediata a Santa Coloma de Gramenet. Tècnic del PDC del Gornal. Coordinador de UBE – Un Barri Educador al Raval.

Marta Ballester. Diplomada en Treball Social i Llicenciada en Sociologia. Màster en Intervencions socioeducatives.
Especialitzada en treball comunitari i participació ciutadana, ha estat tècnica de participació per a organitzacions públiques i ciutadanes. Actualment, treballa com a assessora per a l’Agència Catalana de Joventut, està realitzant els estudis de doctorat i és professora associada a la Universitat de Barcelona.

Noelia Sotus. Diplomatura en Treball Social i Llicenciatura en Filosofia. Cursant la Diplomatura en Treball de Processos. Es dedica al treball comunitari, l’acompanyament de processos de participació i l’empoderament i suport de col·lectius. Ha treballat en el Pla Comunitari del Poble-sec, la campanya de salut mental “Obertament”, i la Universitat Autònoma de Barcelona, entre altres. Actualment col·labora amb la cooperativa ETCS en projectes de participació, salut i salut mental comunitària.

Yolanda Soriano. Llicenciada en Pedagogia, i des del 2008 treballant en projectes vinculats a l’acció comunitària, a diversos territoris del barcelonès. En l’actualitat, i des de fa tres anys, treballo al PDC Sagrada Família.

Verònica Rodríguez. Diplomada en educació social i Llicenciatura d’Antropologia social i cultural en procés. Actualment tècnica de programes de promoció de les persones grans des de la perspectiva comunitària i de participació. 4 anys de tècnica de Plans de Desenvolupament Comunitari a diversos barris de Sabadell (2010-14).

Anuncis