Col·laboració del col·lectiu amb el servei d’intervenció comunitària i mediació de Sabadell

La col·laboració del col·lectiu amb l’Ajuntament de Sabadell ja va començar fa un temps quan ens reuníem una primera vegada al 2017 per compartir una reflexió en quant a les grans línies del treball comunitari a la ciutat i la creació d’un nou servei d’intervenció comunitària.

A continuació, les persones responsables d’aquest nou servei van elaborar el “pla integral d’Intervenció Comunitària per a la ciutat de Sabadell” i vam poder trobar-nos amb ells/es i la seva regidora per tal de contrastar el document i fer algunes recomanacions en quant a l’estratègia i metodologia per poder implementar el pla.

Properament, formalitzarem aquesta relació de col·laboració a través d’un conveni que reculli els compromisos mutus per tal de contribuir a l’impuls d’unes polítiques d’acció comunitària de qualitat que puguin tenir un impacte en la millora de la qualitat de vida a Sabadell.

sabadell intervenció comunitaria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.