Assemblea anual del col·lectiu, març 2018

20180310_110833

El darrer dissabte 10 de març, vam celebrar l’assemblea anual del col·lectiu de professionals del treball comunitari. Aquesta trobada ens va permetre repassar i compartir la feina feta durant el 2017, renovar la composició de la junta directiva i abordar conjuntament diversos documents i reflexions iniciades dins del grup motor.

En concret, vam presentar el resultat d’un llarg procés de reflexió i redacció conjunta del decàleg del col·lectiu, en el qual ens definim com a grup i consensuem la nostra visió del treball comunitari, que podeu trobar a l’apartat “qui som”.

Per una altra banda, vam poder dedicar temps a compartir l’estat d’ànim de cadascun respecte a la seva professió i al col·lectiu. Va ser un moment interessant, un espai “terapèutic” necessari davant de les situacions diverses dels membres, segons el territori on treballa, la seva situació laboral, la seva motivació i possibilitat s d’implicació respecte al Col·lectiu…

Finalment, vam posar en comú tota una reflexió relacionada amb el context i els reptes actuals del treball comunitari. En base a aquest anàlisis, vam poder elaborar propostes d’accions futures del col·lectiu i prioritzar-les.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.