Assemblea 2015 del Col·lectiu

El passat 21 de novembre va tenir lloc la sisena assemblea del Col.lectiu de Professionals del Treball Comunitari. Un espai de trobada de totes les membres que ens serveix per reflexionar sobre les línies i objectius a seguir al llarg de l’any.

Vam iniciar la sessió amb una breu formació en relatoria visual, organitzada pels companys/es de Planta Idees, en la que vam realitzar l’exercici de presentar-nos visualment i d’aquesta manera acostar-nos, d’una manera pràctica, a aquesta eina. Una eina que considerem útil pel dia a dia de la nostra pràctica professional, ja que permet recollir discursos i idees en imatges.

Després vam repassar la història del Col.lectiu, exercici que que ens va servir per visualitzar d’on venim i la trajectòria d’accions durant aquests darrers anys. També, perquè les noves incorporacions poguessin ubicar-se en l’històric del nostre projecte.

6a assemblea

Finalment, ens vam dividir en grups per treballar els diferents eixos que organitzaran l’activitat del Col.lectiu el proper any. Aquests espais estan oberts a la participació i funcionaran en paral.lel i en coordinació amb el grup motor.

Les línies acordades són:

Marc teòric i incidència política: on seguirem construint i lluitant pel paper del i la professional comunitari/a en l’àmbit social i dins del context actual.

Intercanvi d’experiències: construirem espais de trobada per compartir, des de l’acció concreta i el dia a dia, la pràctica professional, iniciatives, projectes, espais, etc.

Cafès Tertúlies: trobades per fer xarxa, conèixer i intercanviar el que fan i com ho fan des d’altres espais i col.lectius amb qui tenim relació o amb qui ens agradaria tenir-ne.

Comunicació: estratègies per millorar la comunicació del que som i del que fem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.