II Jornada: El professional com a recurs – 17 d’abril

unnamed
Després de la bona acollida de la I Jornada sobre Treball comunitari, des del Col·lectiu us convidem a la “II Jornada: El professional com a recurs”, que tindrà lloc el 17 d’abril de 2015, de 9 a 14h. El fil conductor d’aquesta trobada girarà entorn la figura del professional del treball comunitari, tot donant continuïtat a la missió del Col·lectiu.
En un context de contínues transformacions, en el panorama de la intervenció comunitària a Catalunya, és important recordar que el professional d’allò comunitari esdevé un recurs per al territori i per als grups amb els que hi treballa. En tant que recurs, és imprescindible que tingui clar quin és el seu posicionament professional vers la comunitat i en relació a les institucions contractants. Però també és necessari que compti amb un conjunt d’eines i habilitats que millorin i facilitin la seva tasca.
Per tot això, la II Jornada s’estructurarà en dues parts. A la primera part, volem co-construir un debat que posi llum als dilemes que apareixen quan parlem del posicionament professional, en la intervenció comunitària. Comptarem amb la participació de quatre ponents que, a partir de la seva vivència i experiència comunitària, ens emplaçaran a reflexionar col·lectivament. La segona part de la Jornada tindrà un accent pràctic i formatiu. A través de l’organització de 4 tallers simultanis, els participants podreu apropar-vos a noves i innovadores eines per a l’acció.

Esperem que sigui del vostre interès i que ens puguem retrobar en aquesta nova Jornada!

Llegeix el programa aquí.

La Jornada tindrà lloc al Centre Cultural Albareda (cr. Albareda, 22-24). Barcelona

Si esteu interessats en participar de la Jornada, podeu formalitzar la inscripció a través del següent formulari. Recordeu que les places són limitades i es concediran per ordre d’inscripció, un cop confirmat el pagament.El preu de la inscripció són 5 euros per persona.
Triodos Bank ES80 1491 0001 2721 3624 0526. La data límit d’inscripció a la Jornada és el dia 10 d’abril.
I recorda que el preu de la inscripció són 5 euros per persona. El Col·lectiu és una entitat autogestionada. Destinarem els diners a pagar el lloguer de l’espai i l’esmorzar.

Triodos Bank ES80 1491 0001 2721 3624 0526.
La data límit d’inscripció a la Jornada és el dia 10 d’abril.