Intercanvi Formatiu a Olot

TROBADA DEL COL·LECTIU I INTERCANVI D’EXPERIÈNCIES, A OLOT.

Divendres, 20 de juny de 2014. Espai de les Entitats, Carrer Proa, 16 Olot.

Durada: de 11 a 14h cafè amb intercanvi d’experiències, i de 14h a 15h, reunió mensual del col·lectiu de treballadors de treball comunitari. Si es considera oportú es pot fer la visita a Can Castellanes, equipament de Serveis Socials.

Temàtica de l’intercanvi d’experiències: un model d’organització de l’atenció a la comunitat, des del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa (CASG).

Com ens ha influït, al llarg del nostre bagatge, organitzar l’acció comunitària des d’una institució que gestiona els Serveis Socials? Un model de planificació d’un equip de professionals que té com a missió treballar amb i per les persones per promoure la igualtat d’oportunitats i millorar la cohesió social. També compartirem idees clau [dificultats, aprenentatges apresos, dubtes i preguntes obertes…] d’un projecte fruit, del treball transversal entre professionals del CASG, per donar resposta a necessitats socials del barri.

COM PARTICIPAR-HI:

Envia’ns un correu electrònic de confirmació a

treballadorescomunitaries.cat@gmail.com

També ens trobaràs a Facebook.

Diapositiva1