Cafè-Tertúlia a Can Batlló. “La comunitat autogestionada: l’estira i arronsa amb l’administració”

Sovint, als barris i municipis ens trobem amb diferents espais de participació impulsats per una diversitat d’ens socials, administració o ciutadania. Després del 15 M, i en alguns casos abans, com en alguns barris de Sants-Montjuïc, conviuen Plans de Desenvolupament Comunitari amb Assemblees de Barri, o projectes  que compten amb professionals de l’àmbit comunitari. Uns, finançats per empreses i administracions, i els altres gestionats pròpiament per la ciutadania i sense cap professional, comparteixen objectius i mirades, moltes vegades sense trobar-se.

Com podem relacionar-nos els moviments autogestionats amb els projectes comunitaris que compten amb professionals? Som espais incompatibles o podem col·laborar? Quin és el paper de l’administració en aquests plans, programes o projectes comunitaris?

El cafè tertúlia serà un espai informal de diàleg i debat obert a la participació de tothom.

L’activitat tindrà lloc el divendres 28 de març, a les 19 a l’auditori del bloc onze de Can Batlló Carrer 11 de juny de 2011. Barcelona

COM PARTICIPAR-HI:

1 Confirma’ns que vindràs enviant un correu a: treballadorescomunitaries.cat@gmail.com

2 Vine al lloc i hora previst. T’hi esperem!

Els cafè-tertúlia són espais mensuals oberts, de diàleg i construcció compartida de coneixement, al voltant d’un tema d’interès que s’enllaci o es treballi amb l’enfocament de la metodologia comunitària i del treball en xarxa.

xerrada can batlló per entrada bloc